البته با وارد کردن ادرس سایت مپ قبلی ریدایرکت میشه به ادرس جدید. ابزارهای دیگری ازجمله Google Sitemap Validator و XChecker که کار مشابه xml-sitemaps را انجام میدهند نیز وجود دارند که بسیار مفید هستند. این برچسب اطلاعات مربوط به هر نقشه سایت را در خود جای میدهد. سایت هایی که تشخیص و شناسایی صفحاتشان بسیار دشوار است یا دارای محتوای غیر متنی سنگین، مانند فلش هستند. توسعه وب سایت یکی از کارهایی است که تلاش می کنم تخصصم رو در اون بالا ببرم، یادگیری تکنولوژی های جدید یکی از چالش هایی است که به شدت به آن علاقمند هستم.
- همچنین این خط به خزندههای موتورهای جستجو استاندارد به کار گرفته شده را اعلام میکند.
- این افزونه برای سایت هایی مناسب است که نمیخواهند تا یک افزونه سنگین سئو بر روی سایت خود نصب کنند و صرفاً به دنبال ساخت سایت مپ برای سایت خود هستند.
- اگر وب سایتتان را به تازگی طراحی کرده اید ، می توانید آدرس نقشه ی خود را در ابزار سرچ کنسول یا همان گوگل وب مستر تولز قرار دهید تا خزنده های گوگل نقشه ی سایت شما را سریع تر شناسایی کنند.
- تب آخر هم مربوط به عکس هاست و در آن مشخص میکنید که آیا عکس ها در سایت مپ حضور داشته باشند یا نه.
زمانی که تعداد صفحات یک سایت زیاد و موضوعات زیادی را در بر می گیرد، فایل ایندکس نقشه کاربرد زیادی دارد. زمانی که از صفحات زیاد صحبت می کنیم، منظورمان سایتی با 5000 صفحه و با سایز نقشه بالای 100 مپ است. در این صورت شما به فایل ایندکس سایت مپ خودتان نیاز خواهید داشت. به صورت خلاصه تر یعنی فایل مرتبط به هر سایت مپ، باید در فایل ایندکس لیست شود و پس از آن مورد استفاده قرار گیرد. همانطور که مشاهده می کنید، این افزونه یک سری اطلاعات را در رابطه با وضعیت سایت شما در اختیارتان قرار می دهد.
ایجاد نقشه سایت HTML – نقشه راه کاربران
هر چند گوگل و بینگ سایز بین 10 الی 50 مگابایت را برای سایتمپ قبول میکنند اما بهتر است سایت مپ خود را همیشه در دامنهی پایینتر قرار دهید تا کار گوگل و سرور شما نیز راحتتر شود. وقتی صفحات چندگانهای دارید که عموما شبیه هم هستند مانند محصولات موجود در یک دستهبندی خاص یا چند رنگ از یک محصول را در صفحات مختلف قرار دادهاید. بهتر آن است که از تگهای Canonical استفاده کنید که به گوگل بگوید کدام صفحات اصلی هستند و باید ایندکس و کرول شوند. البته در حال حاضر کنسول گوگل بخش جدیدی را تحت عنوان Index Coverage ایجاد کرده است که مشکلات ایندکس را تا مشخص میکند و کار تا حد زیادی آسانتر شده است. شما میتوانید نقشه سایت خود را توسط Google Search Console در سیستم گوگل ثبت کنید. این کار از طریق پیشخوان و منوی Crawl و سپس Sitemaps امکانپذیر است.
استخدام در شرکت سئوکار
مگر اینکه URL منحصر به فردی داشته باشید که به طور خاص فقط برای تلفن های همراه طراحی شده اند، وگرنه نقشه سایت موبایل هیچ مزیتی بر سایر نقشه های سایت ندارد. اگر دوست دارید مقالات وب سایت شما تا سقف 1000 آدرس در روز در گوگل ایندکس شود از این قابلیت استفاده کنید. اگر بخواهید گوگل را فریب دهید و با تغییر دستی زمان و تاریخ به صورت غیرواقعی مقادیر این تگ ، گوگل را مجاب کنید که نقشه سایت را مجدد کرال کند، مطمئن باشید سریعاً می فهمد و شما را جریمه خواهد کرد. مانند همان سایت های خبری که محتوا مقالات به روز می شود و این تگ به گوگل کمک می کند که هر چه سریعتر صفحات شما را بخواند و ایندکس کند. این تگ مشخص می کند که وبسایت شما دقیقا از چه پروتکلی (http یا https) استفاده می کند و اگر دامنه وب سایت شما با www در مرورگر نمایش داده شود یا خیر، در این قسمت مشخص می شود.
دسترسی سریع
برای وب سایت های بسیار بزرگ می توان حتی از چندتا از این دست نقشه های سایت نیز ایجاد نمود. مشکل نقشه سایت XML استاتیک این است که به محض ایجاد یا حذف یک صفحه در وب سایت یا تغییری در محتوا مقاله نقشه سایت شما دیگر بروز نیست و قدیمی است و تگ lastmod در نقشه سایت به بروز نمی شود. برای استفاده از اسکیما تصاویر دروب سایت از schema.org/ImageObject استفاده کنید که بهتری روش برای سئو تصاویر و فراخوانی ویژگی تصویر به موتورهای جستجو می باشد. بنابراین خزنده های گوگل با کرال صفحات ، تصاویر را هم پیدا و ایندکس می کنند و دیگر نیازی به فایل نقشه سایت جداگانه برای تصاویر سایت و مقالات نیست. نام و آدرس کامل نقشه سایت خود را در فایل robots.txt مشخص کنید. با این کار به خزنده های موتور جستجو اعلام می کنید که نقشه سایت اعلام شده را بخوانند.