از سوی دیگر متخصصانی را آموزش دهیم که با نتایج ارزش آفرین و قابل تحسین، فضای قابل اعتمادتری در اکوسیستم دیجیتال ایران خلق کنند. برای دریافت جلسات رایگان دوره ایمیل خود را در کادر بالا وارد کنید.جلسات به ایمیل شما ارسال می شود. در تب های بعدی به ترتیب آخرین تاریخ به روز رسانی صفحات، اهمیت صفحات و همچنین این که صفحات هر چند وقت یک بار به روز رسانی میشوند را مشخص میکنید.
با کلیک بر مشاهده نقشه سایت، می توانید لیست صفحات را مشاهده کنید. هر وب سایتی چه گوچک باشد و یا بزرگ نیاز دارد که گوگل صفحات مهم آن را پیدا کند و از آخرین به روزرسانی های آن مطلع شود. البته باتوجه به امکانات زیادی که در اختیار کاربران قرار میگیرد زیاد نیازی به استفاده از این نوع نقشه سایت نمی باشد. کاربران با استفاده از HTML Sitemap می توانند ساختار صفحات سایت را مشاهده کرده و به آن ها دسترسی داشته باشند. درباره سوالت، با توجه به این شرایط پیشنهاد من اینه که از دوتا نقشه سایت استفاده بکنی. برای وبلاگ سایتت همون sitemap افزونه یوست سئو رو به کار ببر.
این کار را میتوانید از طریق پیشخوان خود در گوگل کنسول انجام دهید. برای ساخت سایت مپ میتوان از ابزارهای مختلفی استفاده کرد و حتی میتوان آن را به شکل دستی تهیه کرد. اما تهیه کردن آن به شکل دستی بسیار زمان بر است و یک آموزش طولانی دیگر را میطلبد، بنابراین در این جا فقط به آموزش ساخت سایت مپ با استفاده از ابزارهای مختلف میپردازیم.
- بیشتر سایتهای بزرگ بیش از آدرس URL دارند که ایندکس شدنشان در موتورهای جستجو خیلی برایشان اهیمت دارد.
- اما اگر اعتماد به نفس کامل برای اینکار را دارید FTP را به وب سرور متصل کنید و به فولدر wp-content بروید.
- هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید.
در صورتیکه سایت شما استاتیک است می توانید از ابزارهای آنلاین جهت ایجاد نقشه سایت استفاده کنید. به همین دلیل است که استفاده از Sitemap در بهینه سازی سایت بسیار با اهمیت است. سلام پیام جان… عجیبه یک مقدار سوال چون خودت جواب خودت رو دادی. افزونه Yoast خودش برای شما سایت مپ می سازه و نیازه به استفاده از افزونه های دیگه نیست. مثلاً در عکس زیر میبینید که از 116 صفحه سایت 109 تای آن تأیید و ایندکس شده و 7 تا از صفحات یا ایندکس نشدهاند یا جزو صفحاتی بودهاند که به صورت دستی کاری کردهاید که از گوگل آنها را بررسی نکند. همه آدرسهایی که در نقشه سایت نوشته میشوند باید از قواعد یکسانی پیروی کنند.
صفحات بیکیفیت و بیارزش موجود در نقشه سایت
در بخش جامعه میتوانید سوالات خود را بپرسید و با سایر هممیهنان وردپرسی در ارتباط باشید. صفحاتی که مربوط به اشتراکگذاری مقالات در شبکه های اجتماعی است. دائما محتواهای خود را به روز رسانی میکنید و میخواهید هر بار سریعا گوگل از این بروز رسانی ها مطلع شود. مجموعه شامل متخصصین دیجیتال مارکتینگ و شبکه های اجتماعی است و همه روزه سعی می شود که آموزش های جدیدی برای بهبود وب فارسی ارائه گردد.
چرا نقشه سایت مهم است؟
علاوه بر استانداردهای نقشه سایت برای محتوای وب، گوگل از فرمتهای خاصی برای سایت مپ پشتیبانی میکند که برای رسانههای خاصی مورد استفاده قرار میگیرد. این موارد شامل نقشههایی برای فایلهای ویدئویی، تصاویر، محتوای موبایلی، کد منبع نرم افزار و محتوای خبری هستند. بعد از اینکه فرمت مناسب نقشه سایت در فضای نام اعلام شد، میتوان تمامی محتواهای اضافی دیگر را به آن افزود. سایت مپ در واقع، فایلی است که لیستی از مهم ترین محتواهای موجود در سایت را در بر دارد تا خزندههای گوگل بتوانند به راحتی این محتواها را ببینند و ایندکس کنند.
سایت جدید با صفحات جدیدی دارید که هنوز به خوبی به آنها لینک داده نشده است (لینک داخلی و خارجی). میدانید که رباتهای گوگل و سایر crawlهای سطح وب، لینکها را دنبال میکنند و از صفحهای به صفحه دیگر میروند؛ بنابراین اگر سایت شما لینکی نداشته باشد ممکن است صفحات شما را پیدا نکنند. برای طراحی سایت همراه با نقشه سایت اتوماتیک همین حالا اقدام کنید … کنسول جستجوی گوگل در برخی مواقع میتواند خسته کننده باشد، به طور مثال اگر شما صفحه داشته باشید و صرفا صفحهی شما ایندکس شوند شما نمیتوانید بفهمید که مشکل این 5000 صفحه که ایندکس نمیشوند چیست. هدف ما در مدیر دِو ارائه محتوای غنی و کاربردی در جهت آموزش طراحی و توسعه وب با رویکرد کسب و کار اینترنتی می باشد.
سایت مپ را میتوان به شکل XML نیز مورد استفاده قرار داد یا در صورتی که حجم بالایی دارد با استفاده از ابزار Gzip، فشردهسازی کرد. موتورهای جستجو از نقشه سایت XML (همان نوع اول) استفاده میکنند تا ساختار سایتها را یاد بگیرند. باید به خاطر داشته باشید که قرار دادن URL صفحاتِ سایت در سایت مپ، ایندکس شدن سایت را تضمین میکند. نقشه سایت بررسی و فهرست شدن صفحات سایت شما را برای گوگل تسهیل میکند.
برای مشاهده و ویرایش فایل ربات به فایل منیجر در پنل هاست مراجعه کنید و درون فولدر public_html بدنبال فایل robots.txt بگردید. خوب است بدانید که بصورت پیش فرض این فایل وجود ندارد و برای ویرایش محتوای آن باید یک فایل متنی بصورت robots.txt ایجاد کنید و دستورات لازم را در آن قرار دهید. این قسمت در واقع یک محفظه برای تمام URLهای موجود در نقشه است. همچنین این خط به خزندههای موتورهای جستجو استاندارد به کار گرفته شده را اعلام میکند. بیشتر نقشههای سایت استاندارد 0.9 را به کار میگیرند که مورد قبول گوگل، یاهو و مایکروسافت است. این خط از کد به موتورهای جستجو اعلام میکند که با یک فایل XML سر و کار دارند.