ما در تیم تولید محتوای میهن وردپرس در تلاش هستیم تا بهترین مقالات آموزشی در زمینه وردپرس و کسبوکارهای اینترنتی را تهیه کنیم. امّا به یاد داشته باشید گوگل از طریق نقشه سایت شما می تواند سریع تر صفحات شما را توسط ربات هایش کرال کند و ایندکس کند. نقشه سایت به شما می کند که خزنده های گوگل به طور بهینه و در سریع ترین زمان وبسایت شما را کرال کنند. از ابزارها و وب سایت های تولید نقشه های سایت داینامیک استفاده کنید.
- ولی حقیقت این است که این اشتباه در بسیاری از سایت های شرکت های طراحی سایت نیز مشاهده میشود و این موضوع نشان دهنده آن است که بسیاری از کاربران حرفه ای سایت نیز به آن بی توجه بوده اند.
- برای نصب نسخه رایگان افزونه یوست سئو، وارد داشبورد وردپرس سایت خود شوید، و از قسمت افزونهها، و سپس افزودن، میتوانید Yoast SEO را جستجو کنید.
- در این مقاله در مورد سایت مپ صحبت کردیم و روش های ایجاد نقشه سایت را بیان کردیم.
- دقت داشته باشید که قرار داشتن فایل تصاویر در همان دامین وب سایت امری ضروری نیست.
در صورتی که سایت شما از ایجاد نقشه داینامیک پشتیبانی نمی کند، در این صورت باید تنظیمات را به صورت دستی اعمال کنید. این نوع سایت مپ را باید نوعی حالت سنتی از سایت مپ دانشت که در صفحه ای جداگانه طراحی شده اند و کاربران می توانند برای بازدید کردن از وب سایت ها استفاده کنند. این صفحه در نقشه سایت قرار گرفته است اما برای دسترسی به آن، به نام کاربری و رمز عبور نیاز است. آدرس این صفحه در نقشه سایت وجود دارد اما زمانی که ربات های گوگل به آن مراجعه می کنند، هیچ محتوای ارزشمندی را در آن مشاهده نمی کنند.
چرا نقشه سایت مهم است؟
این نقشه سایت هم مانند نقشه سایت تصاویر هستش و اگر وبسایتی دارید که ویدیو محور هستش و وجود ویدیو برای کسبوکار شما اهمیت بالایی دارد، نقشه سایت ویدیو ضروری می باشد. این رو هم بدونید که نقشه سایت برای تصاویر لزومی ندارد در داخل هاست وب سایت شما باشد و می توانید از CDNها استفاده کنید. امّا زمانی که از فایل نقشه سایت از حالت فشرده خارج شود اگر حجم فایل بیش از 50 مگابایت شود، نقشه سایت مجدد همان محدودیت را به شما اعلام می کند. حداکثر حجم فایل نقشه سایت (حتی در حالت فشرده) 50 مگابایت می باشد. به صورت کلی بهتر است وبسایت شما نقشه سایت داشته باشد اما الزامی در داشتن تگ اولویت بندی صفحات نیست.
تگهای استفاده شده در نقشه سایت (Sitemap)
به عبارت دیگر، اطلاعات جزئی در مورد محتوای وبسایت شما را برای موتورهای جستجو فراهم میکند. با اینکه sitemapها عمدتا برای بهبود روند شاخص وبسایت شما توسط موتورهای جستجو استفاده میشوند اما میتوانند دسترسی به صفحات خاص را فراهم کنند. به عنوان مثال صفحاتی که توسط منوهای شما در دسترس نیستند میتوانند توسط موتورهای جستجو در صورتیکه شما بخواهید ایندکس شوند. نقشه سایت اثری روی روش ربات های خزنده بر شاخص صفحه سایت ندارد، اما میتواند دید و دسترسی محتوای شما را افزایش دهد. به این توجه داشته باشید که داشتن sitemap روی وبسایت خود تضمین نمیکند که صفحات ایندکس خواهد شد و در موتورهای جستجو قرار میگیرند اما با داشتن آن شانس بیشتری خواهید داشت. زمانیکه شما یک نقشه سایت ایجاد میکنید، و مثلا آن را به ابزار وبمستر گوگل ارسال میکنید گوگل میتواند نقشه سایت شما را بررسی کند.
اما شما این شانس را دارید که تنها نباشید و چرخ را از نو نسازید. هستند و نیازی نیست نقشه را کدنویسی کنید یا ابزارهای دیگری استفاده نمایید. هر جا که نیاز باشد از متاتگ ربات در Robot.txt استفاده کنید. سئو محصول چیست و چگونه سئو محصولات سایت را انجام دهیم؟ راهنمای قدم به قدم سئو محصولات سایت را در وب 24 بخوانید. کلیه حقوق این وبسایت متعلق به وبسایت رادزاد بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب آن، بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
حتی اگر در وبسایتتان فایل نقشه سایت XML نداشته باشید موتور جستجوی گوگل می تواند urlهای شما را پیدا کند و شما با ارائه این فایل به گوگل کمک می کنید urlهای با کیفیت را زودتر کرال و ایندکس کند. در این مقاله آموزشی سئو می خواهیم که بتدا بدانیم نقشه سایت چیست و چه اقداماتی انجام دهیم که با بهینهسازی فایل نقشه سایت XML و بررسی تمامی جوانب آن به جهت بهترین عملکرد نقشه سایت (سایت مپ) برسیم. اگر از CMS مانند WordPress، Wix یا Blogger استفاده میکنید، احتمالاً CMS شما قبلاً نقشه را در اختیار موتورهای جستجو قرار داده است.