از آدرس کامل که حاوی پروتکل است استفاده کنید و این آدرس نباید از 2048 کاراکتر بیشتر باشد. هر آدرسی که در سایت مپ قرار میگیرد باید دارای دو تگ و یک تگ باشد. شما از چه افزونه ای برای تولید نقشه سایت استفاده میکنید؟ سوالات و نظرات خود را برای ما در قسمت نظرات بنویسید. اگر سایت شما وردپرسی است همانند سایتهای معمولی با استفاده از افزونههای سئو وردپرس میتوانید برای محصولات سایت خود نیز نقشه سایت بسازید. با این حال، اگر برچسبهای noindex اتفاقی در سایتتان داشته باشید، ممکن است برخی صفحات از نقشه سایت کنار گذاشته شوند.
- در ادامه آموزش میدهیم که چگونه با استفاده از نسخه رایگان این نرم افزار، برای سایت خود یک سایت مپ بسازیم.
- آن صفحه ممکن است ایندکس شود اما اعتبار سایتی را ندارد که لینکهای HTML به صفحه منتقل میکنند.
- Googlebot و سایر خزندههای وب با دنبال کردن لینک ها از یک صفحه به صفحه دیگر در وب میخزند.
- ساخت نقشه سایت با استفاده از کدهای XML برای موتورهای جستجوی گوگل مناسب تر است.
- برای آنالیز بهتر این بخش نیز می توانیم آدرس های آن را در نقشه های سایت کوچکتر گروه بندی کنیم.
حال تصور کنید شما به صورت منظم در سایت خود به انتشار محتوا مشغول اید و انتظار دارید اعتبار گفته شده را از گوگل دریافت کنید. نبود سایت مپ در سایت باعث ایجاد جریمه از طرف گوگل و دیگر موتور های جستجو نمیشود اما مطمئنا وجود آن در سایت باعث کمک به خزنده های موتور جستجو و در نهایت بهبود سئو سایت میشود. بله شما می تونید سایت مپ رو از طریق فایل robots.txt هم به گوگل معرفی کنید. فقط کافی هست آدرس سایت مپ رو در انتهای این فایل قرار بدین. هر زمانی که محتوای جدیدی در سایت منتشر کنید، پینگ به موتورهای جستجو ارسال می شود تا موتورهای جستجو از تغییرات در نقشه سایت مطلع شوند.
نقشه سایت HTML
با این حال در موارد خاصی می توانند نقش مفیدی داشته باشند؛ از آنجایی که در کنسول جستجوی گوگل جایگاهی دارند، متوجه می شویم که گوگل نیز برای نقشه های سایت، اهمیت مناسبی قائل می باشد. نتیجه ای که می توان گرفت این است که نقشه سایت، مستقیما بر سئو تاثیر نمی گذارد اما با نقش داشتن بر مواردی دیگر، روند بهینه سازی سایت شما را تحت تاثیر قرار خواهند داد. داشتن هر دو اعتماد به نفش ما را حفظ خواهد کرد و به اندازه کافی میدانید که شما هیچ کدام از ابعاد سئو را از دست نداده اید. شما مطمئن خواهید شد که گوگل سایت و صفحات شما را پیدا میکند و همچنین کاربران صفحات شما را پیدا خواهند کرد. بنابراین داشتن هر دو نقشه سایت بهترین راه برای داشتن وبسایتی کاربر پسند و مؤثر در رتبه بندی آن میباشد. نقشه سایت برای یافتن صفحات سایت توسط موتور جستجو و سئو سایت نقش حیاتی دارد.
سئو و بهینه سازی
ببینیم که نقشه سایت چیست، چه مزایایی دارد و چگونه میتوان آن را تهیه کرد و در اختیار گوگل و دیگر موتورهای جست و جو قرار داد. در ادامه رایج ترین این راه ها را به شما آموزش میدهم و شما هم با توجه به شرایط و نوع سیستم مدیریت محتوای سایت تان، بهترین آن را انتخاب کنید. البته اگر به یک راهنمای دقیق و جامع در مورد ساخت نقشه سایت نیاز دارید حتما مقاله آن را در وبلاگ فرین آکادمی بخوانید.
آموزش ساخت نقشه سایت با استفاده از افزونه یوست
با استفاده از این افزونه شما میتوانید به صورت خودکار سایت مپ بسازید و آن ها را در اختیار موتورهای جست و جوی مختلف مثل گوگل، بینگ و یاهو قرار دهید. همان طور که پیش از این نیز اشاره کردیم، با استفاده از افزونه یوست سئو میتوانید برای سایت خود سایت مپ بسازید. اما افزونه یوست سئو تنها افزونهای نیست که این کار را برای سایت شما انجام میدهد. در این قسمت میخواهیم به معرفی دیگر افزونه هایی بپردازیم که با کمک آن ها میتوانید برای سایت خود یک نقشه سایت XML درست کنید.
نقشه ی سایت عاملی موثر در زمینه ی سئو است و اطلاعات دقیقی از محتوا و صفحات سایت در اختیار موتور های جستجوگر می گذارد. در نتیجه بهینه سازی سایت در موتور های جستجوگر با سرعت و کیفیت بیشتری انجام می پذیرد. شرکت گوگل تایید کرده است که قرار دادن نقشه ی سایت ، تاثیر مثبتی بر روی سئو دارد.
این سایت ها گمان می کنند که کاربران اگر بخواهند وارد این دسته بندی ها شوند، از گزینه های مربوطه در منو براحتی می توانند وارد این صفحات شوند. تجربه کاربری به کاربران میگوید، که از نقشه سایت میتوانند براحتی به تمام سایت شما دسترسی داشته باشند. بسیاری از کاربران گمان خواهند کرد که آن صفحات و یا دسته بندی ها اصلا در سایت شما وجود ندارند. با اینکه احتمالا اغلب شما اطلاعات کلی در مورد اهمیت ثبت نقشه سایت در گوگل سرچ کنسول دارید، اما شاید با پیچیدگی های نحوه ساخت نقشه سایتی که در راستای ارتقا شاخص های سئو باشد بی خبر باشید. احتمالا در سئو اصطلاح نقشه سایت یا سایت مپ را شنیده باشید و از خودتان بپرسید نقشه سایت چیست؟ نقشه سایت یک فایل xml هست که به موتورهای جستجوگر معرفی میکنیم تا با پیچ و خمهای سایت ما آشنا شود. در این ویدیو شما را با نقشه سایت بهطور کامل آشنا خواهیم کرد.
پیشنهاد می شود نقشه سایت وب سایت را به صورت داینامیک تولید کنید. شما فقط به این دلیل که شما در وبسایتتان نقشه سایت ندارید، به این معنی نیست که Google صفحات شما را ایندکس نمی کند. برای ایجاد نقشه سایت XML استاتیک می توانید از ابزاری مانند Screaming Frog استفاده کنید. اگر وبسایت شما به خوبی طراحی شده باشد و تجربه کاربری خوبی داشته باشد به این نوع نقشه سایت نیازی ندارد.